Etne Camping - Eier:  Gerd Stølås
Postadresse. Postboks 96, N-5591 ETNE
Telefon: +47 53 75 66 43,
Mob : +47 92 04 36 13 -  Org.nr : 975 991 709 MVA
E-post:  post@etnecamping.no
Org.nr : 975 991 709 MVA
Copyright 2014 - Etne Camping
All rights served :)
Web design:  OlavkDesign
Vi på Etne Camping har gleden av å ønske dere velkommen til vakre Etne.

Etne er blant annet kjent for den rike lakseelva som renner gjennom Etnebygda. Elva tiltrekker seg derfor fiskere fra fjern og nær. Etne Camping ligger langs elva en drøy kilometer fra Etne sentrum. Her

Overnattingsmuligheter på Etne Camping
Etne Camping har 12 hytter i forskjellige størrelser, foruten en stor oppstillings-plass  for telt, campingvogner og bobiler. På campingsplassen er det tilgang til et  sanitæranlegg med kort avstand fra alle hyttene. 
Campingplassen er barnevennlig, med mange lekeapparater, og en liten fotballbane.Lavvo til overnatting og arrangement
Ved Etne Camping tilbyr vi lavvo med plass til ca 80 personer. Denne kan brukes til mange forskjellige anledninger. Se nærmere informasjon på Besøk Om dette skulle  være av interesse, vil vi være glade for å kunne hjelpe med å tilpasse bruken av lavvoen etter deres behov, og gi dere et godt tilbud. Ta kontakt med oss.


Etneelva er rik på laks.
Etneelva blir regnet som den beste lakseelva i Hordaland.
Etne Camping har spesialisert seg på å ta imot fiskere som kommer for å søke lykken langs elva. Vi vil derfor gjøre det vi kan for å være behjelpelige for å gjøre opplevelsen i Etne så bra som mulig. Hos Etne Laks og Fortuna Fiskeutleige kan du finne nyttig info om alt du trenger for å få noen fantastiske fiskedager i Etne. 

Restauranten "Hansahølen"
På Etne Camping inviterer vi deg til å besøke restauranten "Hansahølen". Her serverer vi god, norsk mat hver dag. Våre dyktige kokker lager gode, næringsrike middagsretter, hvor du er velkommen til å være med å utforme resultatet. Her vil du oppleve ekte matglede!   Vi leveres også mat hjem til deg, eller du kan hente din pakke på Etne Camping. Hos oss tilbyr vi halv pris på første levering. Besøk oss på Facebook.
Velkommen til Etne Camping