WYSIWYG Web Builder
Copyright ©  Netteleven v/Olav Kåre Kløvning
Webdesign:  Olav Kåre Kløvning, Bergen 2012
FORLAGENES
HOVEDSIDER
Du kommer direkte inn i en øvelse på nettet - enkelt og greit!
http://jao.typepad.com/
JaO's blogg med Gode lærerblogger.
http://laererbloggen.blogspot.no/
Lærerbloggen med diverse temaer.


http://lillegarden.wordpress.com/
Læringsmiljø i skole og barnehage
http://www.nrk.no/nyheter/1.6036022
Nyheter om skole i NRK.
http://www.forskning.no
Artikler om skole og læring.
http://skoleporten.udir.no/
Udir's side med resultater fra prøver, læringsmiljøundersøkelser m.m.
SkoleNyheter Lærerblogger


Bruk av
På leit.... Tilbakemelding
Finner du døde lenker eller lenker som ikke fungerer som de skal? Eller savner du noe?Eller kanskje du har kommentarer på siden og bruken av den?
Vi er interessert i tilbakemelding......
Send en melding ved å trykke på konvolutten over og skriv det du har på hjerte. Vi skal se hva vi kan gjøre.
Netteleven.no er laget for å hjelpe dere, lærere og elever, til å finne læringsressurser på internett, som kan være nyttige i læringsarbeidet på skolen. Der ute finnes uendelig med sider som kan være et godt supplement for elevene til å lære det vi vil de skal lære. Men det finnes også mye dårlig.  Å skille det nyttige fra det dårlige trenger elevene hjelp til, og det tar tid å lære. Det tar også tid for oss lærere å finne det som er nyttig. Her håper vi netteleven kan være til hjelp....
Netteleven.no 3 klikk til det du leter etter...
Ett eksempel....
Læreryrket er en givende og spennende jobb. Aldri en kjedelig dag.  
De fleste av oss er stadig på jakt etter måter å hjelpe våre elever til utvikling og framgang. Hvordan kan jeg hjelpe lille Per med å forstå brøkregning? Hva skal jeg gjøre for å legge tilrette for at Ali blir raskere å lese? Hvorfor går det så seint for Lise med å bruke engelske verb til å fortelle om noe i fortid på engelsk?
Hva kan jeg gjøre for å finne måter å legge opp undervisningen slik at det når elevene? Hvor kan jeg finne materiell, øvelser eller opplegg som hjelper dem i utviklingen? Vi er på leit. Disse spørsmålene lar seg ikke alltid regulere innenfor 8 og halv fire. Ideene kommer gjerne seint på kveld, i samtale,med retingsarbeid,  foran PCen i søk på nettet. 
Uansett er det vårt ønske om å hjelpe elevene som hver dag er drivkraften i å søke det som kan være til hjelp for hver enkelt elev.
English for everyone
Om du har elever i engelsk, kan du finne mye bra materiell på denne siden. Den dekker mange emner, og inneholder sider til fri utskrift på 3 nivå (beginners, mediate and advanced). Her vil du garantert finne oppgaver og øvelser som vil være nyttige for dine elever.

Nyttig side til engelskundervisning

Oppdatering av norsksider
Lenkesidene under Rettskriving og Ordklasser på Norsksidene er nå oppdaterte og fri for døde lenker (håper jeg). Vi jobber videre med å gå gjennom side for side for å fjerne lenker som ikke fungerer.
I denne ryddingen fant jeg de oppdaterte Norsksidene.no. Her er det mye lærestoff og øvinger i norsk. Jeg har lagt lenker til mange av emnene og øvingene under de respektive emnene under Norsk.