Læringsressurser på nett
Finner du det  
du leter etter ?
Vi hjelper
deg på vei !
Klikk 1: Fag
Klikk 2: Emne
Klikk 3: Øvelse

education.com er en innholdsrik nettressurs. Her finner du øvingsark il matte, engelsk, naturfag, m.m., spill i fag tilpasset trinn, aktivitetsbank, øvelser, sanger og historier. I tillegg innolder den en omfattende Guided Lessons i emner i matte, hvor det er detaljerte opplegg. Siden har også en modul hvor lærere kan lage sine egne oppgaver til elevene.
For å få tilgang til ressursene, må man registrere seg. Ovennevnte ressurser er da gratis ved innlogging.
På nettet finnes mange ressurssider, hvor det kreves registrering og innlogging for å få tilgang. En del koster, men heldigvis finnes det også mange hvor man bare trenger å registrere seg for å hente ut ressursene. 

På denne siden er det samlet en del nyttige sider med nettressurser med gratis registrering. Vi har lagt vekt på å presentere nettsider som er nyttige i arbeidet med fagene. Mange av disse er engelske eller amerikanske, men mye av det kan brukes enten direkte eller tilpasset også i den norske skolen.
education.com har også en avdelnig med ressurser som kan kjøpes, enten ved enkeltkjøp eller gjennom abonnement. Dette gjelder f.eks. workbooks. en del worksheets, mm. Se nærmere under Nettsider med betalt tilgang.

ISL står for Internet Second Language og iSLCollective.com er et nett- samfunn med 1,3 millioner lærere i engelsk som andrespråk, som deler selvlagde øvingsark og undervisningsopplegg. Ved å registrere seg gratis her, får man bl.a. tilgang til nesten 60000 utskriftsark, over 7000 powerpoint-presentasjoner og en del videoer med skråklig trening i forskjellige emner. 

Man kan velge mellom å registere seg med Facebook eller Google-kontoen sin, eller opprette en egen konto på siden.

Maren Lie Malmo har skapt ressurssiden malimo.no. Maren er lærer og jobber skolel i Ytre Sogn. Hun har laget massevis med  øvingsmateriale og opplegg for ulike fag og aktiviteter i den norske skolen.
For å få tilgang til ressursene på denne siden må du registrere deg med egen konto, men dette er gratis. Som medlem har du fri tilgang til Ressursbiblioteket, hvor det er mye papir-materiale innen Lesing, Skriving, Regning, samt vurdeirngsskjemaer, ventearbeid,  papirbretting, høyfrekvente ord, opplegg rundt påske og valentinsdag og mye mer, ligger klart til nedlasting. 

I Butikken kan det kjøpes opplegg og øvingsark innen norsk, matte, engelsk og mange andre fag og emner.  Materialet er utarbeidet på norsk, men gjennom denne siden er det også tilgang til Teachers Pay Teachers, hvor det er en stor ressursbank med materiale laget av lærere fra mange land.


Kontakt
Om oss
Bakgrunn
Copyright ©  Netteleven v/Olav Kåre Kløvning
Webdesign:  Olav Kåre Kløvning, Bergen 2012