Bruk menyen til venstre
Klikk på emne og finn øvelse.
Lett som
bare det !
Den Skandinaviske Skolemessen 2017 som ble holdt i Norges Varemersse i Lillestrøm 1. - 3. november 2017 er historie.

Netteleven deltok på messen med egen stand på Torget,  hvor vi fikk tildelt stand nummer T24. Vi fikk plass ved siden  av utstillere som Operasjon Dagsverk, Tine, Donald i Skolen, Kahoot! , Mitt Valg, Klassekampen, Barnevakten, og over  100 andre aktører som hadde produkter og tjenester inn mot skolesektoren.
For oss var det en veldig lærerik og spennede erfaring og opplevelse å få lov til å være med på denne messen. Vi fikk møtt og snakket med mange av de andre utstillerne og fikk innsikt i hva disse holder på med og formidler av produkter   og tjenester.

Nå ble ikke tilstrømningen av besøkende så stor som mange hadde forventet, og det ble en skuffelse for mange. Men for vår del fikk vi møtt en del lærere som viste interesse for nettsiden, og så nytten av den i forhold til sin skolehverdag. En del skoleklasser hadde tatt en dag på skolemessen.    Kjekt å møte elever, og mange av disse fikk vi gitt brosjyre    til for at de skulle ta den med tilbake til læreren for bruk i klassen. Så får vi se om vi merker noe til det på besøk på nettsiden. 

Besøkstallene var heldigvis ikke avgjørende for oss i forhold  til salg og økonomi, men vi har forståelse for at mange av de andre utstillerne led et større tap pga manglende oppslutning av besøkende som kunne gi penger i kassa.

Vi har blitt en erfaring rikere gjennom denne messen, og ser ikke bort fra at vi vil gjenta dette. Det ga absolutt mersmak.

Den Skandinaviske Skolemessen 2017
Kontakt
Om oss
Bakgrunn
Copyright ©  Netteleven v/Olav Kåre Kløvning
Webdesign:  Olav Kåre Kløvning, Bergen 2012