WYSIWYG Web Builder
Kjører du fra Etne sentrum cirka 3 kilometer i nordøstlig retning, finner du skiltet som viser "0,3  Steine". For de som er kjent, ligger hyttene like over veien for sone 16 i Etneelva. Ta av oppover en gårdsvei cirka 300 meter, ta av mot høyre, så kommer du inn i et koselig hyttetun. Det er 4 hytter som hver for seg ligger diskret og skjermet til i et skogholt.
Disse hyttene var opprinnelig eid av Steine Laksefiske og Hytteutleige, men ble kjøpt opp av Etne Camping i 19...., og har siden vært en del av Etne Campings overnattings-tilbud. Vi tror dere vil få et utmerket opphold i Etne om dere velger å bo i en av disse hyttene.   Etne Camping - Eier:  Gerd Stølås
Postadresse. Postboks 96, N-5591 ETNE
Telefon: +47 53 75 66 43,
Mob : +47 92 04 36 13 -  Org.nr : 975 991 709 MVA
E-post:  post@etnecamping.no
Org.nr : 975 991 709 MVA
Copyright 2014 - Etne Camping
All rights served :)
Web design:  OlavkDesign
Hyttene på Steine
Hytte nr. 1
Hytte nr. 2
Hytte nr. 3
Hytte nr. 4
Inne i hyttene
Stuen betår av en sittegruppe med bord, med god plass til 5-6 personer. Den er utstyrt med et TV, med 12-15 kanaler. Fra stuen er det utgang til en koselig terrasse, med bord og 5 stoler. I alle hyttene kan man i sommermånedene nyte solen til langt ut på kvelden.
Kjøkkenet er godt utstyrt for tilberedelse av gode måltider, f.eks fra fangst i Etneeleva, om dere er i Etne for å søke slik lykke. Kjøleskap og fryseboks kan brukes til å ta vare på fangsten. Det er dekketøy og bestikk til 5 personer. Hyttene har kaffetrakter og komfyr,

 
Alle hyttene på Steine har 2 soverom, ett større med dobbelseng, med køyeseng. Det andre er litt mindre, med køyeseng. Tilsammen er det sengeplasser til 5 personer. Hvert av de to rommene har litt skap- og hylleplass. Badet består av et WC, en dusj m/forheng, en panelovn, og en vaskeservant med tilhørende skap og speil.


I hver av hyttene er det også et rom hvor varmtvanns-bereder står. Dette rommet et innredet slik at det er mulig å tørke våte klær etter en fisketur i Etneelva.